Beachevent 2023

door Buurtschap Schijf

Bij onze tent worden jeu de dahlia (boule) banen gelegd, Schijf verandert voor even in een kustplaats. Ons terrein staat bol van de levendigheid en gezelligheid.

Op de derde zondag van juni gaat het jeu de dahlia toernooi van Buurtschap Schijf van start. In dit toernooi wordt gestreden om de eer, om de felbegeerde Buurtschap Schijf wisselbeker. Uiteraard zijn plezier en gezelligheid tijdens het toernooi het allerbelangrijkste.

Dit alles vindt plaats op het terrein bij onze corsotent aan de Schijfsebaan 19 in Schijf. Bij de tent van Buurtschap Schijf is een gezellig terras aangelegd waar iedereen onder genot van een drankje en een hapje kan genieten van dit leuke toernooi. Dus kom gerust een kijkje nemen bij onze corsotent in Schijf, iedereen is van harte welkom!

Lijkt het je leuk om met een team deel te nemen vul het formulier hieronder dan in. Let wel op: een team bestaat uit 3 personen.

Opgeven kan tot zondag 11 juni 2023, wees er snel bij want vol=vol.

De toegang is altijd gratis!

Gezelligheid troef in een zomerse ambiance!

Heb je vragen stuur een e-mail naar beachevent@buurtschapschijf.nl.

Overzicht

Jeu de dahlia toernooi – zondag 18 Juni 2022

  • Jeu de dahlia toernooi Buurtschap Schijf
  • Aanmelden vanaf 10.30 uur, toernooi start om 11.00 uur
  • Inschrijfgeld: € 10,- per team contant te voldoen bij aanmelding
  • Locatie: Schijfsebaan 19 in Schijf, bij de tent van Buurtschap Schijf
  • Teams van 3 personen
  • Schrijf je op tijd in want vol=vol
  • Minimum leeftijd: vanaf 12 jaar

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deelnemende teams

KC indundikke 2 Veldstraat on air Petanquesociëteit Veul Zaad Weinig Steirt De langste berggeiten van het oude bestuur van Dun Barug die nog hartstikke fit zijn en vur de 1e prijs gaan dit jaar, maar wel vinden dat meedoen belangrijker is dan winnen op zondag TEAM 1 Veldstraats gênante wijven Leenaepjes Ut zooike 1 Schijfs toneel 2e bedrijf
KC indundikke 1 Fanteam Andre Rieu Team Het stikt me niks, maar we willen best wel winnen van de oude bestuursleden van Dun Barug Veldstraatblommen `t Stuk 1 Ut zooike 2 Schijfs toneel 3e bedrijf Schijfs toneel 1e bedrijf