Ga mee corso bouwen in Amsterdam!

Geef je nu op als vrijwilliger voor het Van Gogh Tableau op 28 en 29 juli Wil jij Amsterdam kennis laten maken met het Zundertse corso? Geef je dan nu op om mee te helpen met de bouw van het Van Gogh Tableau op dinsdag 28 juli (bouwdag) op het Museumplein in Amsterdam of help mee als corsokenner op dinsdag 28 juli en woensdag 29 juli (dag van de onthulling).

Dit is een oproep aan álle Zundertse corso- én Van Goghliefhebbers die het leuk vinden om in Amsterdam te laten zien wat Zundert en het corso te bieden hebben. Daarom zijn we op zoek naar goeie prikkers en tikkers die met geduld en zorgvuldigheid te werk gaan. Want let wel, de afbeelding op het tableau behoeft het nodige knipwerk. Wij zorgen voor de scharen. Naast de mensen die de corso-PR-kraam draaien kunnen we nog wel wat extra ambassadeurs gebruiken. Misschien vind jij het leuker om vragen van de toeristen te beantwoorden over het corso en over Vincent. Ook dan ben je van harte welkom!

Voel jij je aangesproken om op een van deze twee dagen (allebei mag ook!) als bouwer deel te nemen of om deze gastvrije rol op te pakken, geef je dan op als vrijwilliger. Ben je tussen de 12 en de 15 jaar, dan mag je mee als er begeleiding van een volwassene is. Voor busvervoer wordt gezorgd.

Wat willen we weten?

naam, e-mailadres en telefoonnummer – leeftijd – tikker of ambassadeur, – welke dagen (28 of 29 juli of allebei) – wil je mee met de bus of zorg je voor eigen vervoer – shirtmaat?

Mail deze gegevens naar tableau2015@corsozundert.nl en we schrijven je in. Ben er op tijd bij, want voor de bus geldt: vol is vol!