Lassen, plukken, plakken

Deze week kan men weer volle bak lassen aan de wagen, zowel dicht lassen als constructie moet er nog veel gebeuren. De rug van onze krab kan deze week uitgelast worden. Heb je zin in een avondje gezellig lassen dan ben je van harte welkom!

Op het bloemenveld is men ook druk. as Woensdag en vrijdag wordt er al geplukt vanaf 9.00 uur. Volgende week woensdag (30 juli) plukken we om 18 uur. Ook hier is iedereen welkom. Binnenkort komt het plukschema op onze site.

Iedere avond wordt er nu ook geplakt. Ook zaterdagochtend en middag kan jong en oud aan de slag. Er moeten vooral veel bandjes voorgeplakt worden. Dit kan gewoon aan de tafels beneden gebeuren, dus ook de kinderen kunnen hierbij helpen. Als er mensen zijn die overdag ook graag plakken laat het ons dan aub even weten. Dit is altijd te regelen en het zou erg fijn zijn om hier ook mee te beginnen.

Tempex, ook daar is nog veel werk te doen. 1500 puntjes liggen klaar om verwerkt te worden. dus wie zich daar aan wil wagen, schroom niet en komt naar de corsotent. Het is altijd reuze gezellig in het tempexhok!

Er zijn nog enkele shirts te koop in de corsotent.