Update 4-8-2014

We hadden gisteren een geslaagde drukke open tenten dag. Veel geïnteresseerde bezochten onze tent en waren erg onder de indruk.

Op het bloemenveld en in de tent wordt hard gewerkt zodat de KRAB over 4.5 week in de straten van Zundert kan rijden.

De tent is iedere dag open. Er kan volop gelast/ geplakt en getempexd worden.

De bloemen doen het dit jaar erg goed. Er kan daarom iedere week geplukt en getopt worden. Zie hierboven voor het schema.

Bij de tent staan nog erg veel tempex stukjes klaar die bewerkt moeten worden. Hier is nog heel veel hulp bij nodig. Weet je nog niet hoe het moet kom dan `s avonds een keertje langs! Er is dan altijd iemand die uit kan leggen hoe het moet.

Er is gestart met het plakken op de wagen. We hebben hier nog veel handjes bij nodig. Kinderen kunnen altijd wat doen omdat de bandjes op de begane grond voorbereid worden.

I.v.m. de veiligheid van alle corsobouwers en zeker de kinderen willen we jullie nogmaals attent maken van de leeftijden op de steigers. Dit hangt ook zo in de tent.

Leeftijden op de steigers:
Niet op de steigers onder de 10jaar.
10 t/m 12 jaar 1e steiger altijd onder begeleiding.
Vanaf 13 jaar op alle steigers alleen op aanwijzing van commissies, om te werken!

Mocht je met de auto naar de tent komen dan is de parkeerplaats open. De inrit vind je tegenover de oprit van de bouwplaats. I.v.m. de veiligheid verzoeken we jullie hier de auto te parkeren i.p.v. aan de weg.

Er liggen nog shirts die opgehaald kunnen worden. Dit kan bij de tent, vraag naar iemand van de catering. Er zijn ook nog enkele shirts te koop.