Opruim zaterdag en start tent bouw

Na een goede ledenvergadering en de presentatie van het ontwerp “Stil – leven” wordt het stil aan tijd om het bouwen van de tent te gaan plannen. Voordat we hier mee kunnen beginnen willen we eerst nog een dag gaan opruimen. Er staan zoveel spullen bij de bouwplaats waaronder ook materialen waar we niets meer mee doen.Omdat we toch wel kampen met opslagtekort zullen we eerst nog een keer flink op moeten ruimen.
Dit gaan we doen op zaterdag 28 maart vanaf 9 uur. Als we samen even de schouders er onder zetten is dit zo gebeurd en kunnen we op zaterdag 4 april een start maken met het bouwen van de tent op een opgeruimde bouwplaats.Voor het zetten van de tent kunnen we veel mensen gebruiken zodat de tent op tijd klaar is voor ons openingsfeest op 26 april. Iedereen is dan natuurlijk weer van harte welkom.